Expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak

Het cliché wil dat een boekhoudkantoor saai, kleurloos en eenzijdig is. Zo is Atacs nooit geweest en we zullen het ook nooit zijn. Wij gaan altijd uit van joúw wensen, noden en vragen. We bieden een waaier aan diensten om je bedrijfsvoering vlotter én efficiënter te laten verlopen.

Boekhoudkantoor ATACS Oostende
01.

BOEKHOUDING / ACCOUNTANCY

Vandaag is het essentieel om te kunnen beschikken over duidelijke financiële en boekhoudkundige informatie. De boekhouding van jouw bedrijf is uitermate belangrijk voor het besturen en nemen van beslissingen. Wij ontzorgen je op vlak van boekhouding, BTW en andere wettelijke verplichtingen. We begeleiden je ook bij het opstellen van je financieel plan en helpen je met de bedrijfsstrategie.

02.

FISCALITEIT EN BELASTINGEN

Elke beslissing die je neemt in je onderneming wordt beïnvloed door belastingen. Wij volgen de voortdurende wijzigingen in de wetgeving op de voet om steeds het juiste advies te kunnen geven. We hebben bovendien een jarenlange ervaring in de vele takken van de fiscaliteit en zijn als ‘Gecertificeerd Fiscaal Accountant’ erkend door het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA). Je kan bij ons terecht voor elke fiscale vraag, nationaal of internationaal. Wij bekijken samen je fiscale situatie en zoeken naar dé optimale oplossing.

Boekhoudkantoor ATACS Oostende
Boekhoudkantoor ATACS Oostende
03.

ADVIES OP MAAT

Als ondernemer wil je vooruit. De vragen waar je mee zit en de beslissingen die je moet nemen zijn niet altijd eenvoudig. Wij kunnen met onze ervaring en actuele kennis je klankbord én partner zijn in alle belangrijke levensfasen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten of interesse in een samenwerking? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.